sajajalgne_lihapall_header_retseptisahtel-750x397

Lihapalli-sajajalgne

Kokku kuluv aeg:

          15 min
Koostisained:
  1. Pakk lihapalle
  2. Paprikat
  3. Salatirohelist
  4. Kirsstomateid
  5. Nelgiterasid
  6. Ketšupit
  7. Serveerimiseks dipikastet
Valmistamisõpetus:
  1. Küpseta lihapalle ahjus/pannil 10-15 minutit, kuni lihapallid on pealt kergelt krõbedad.
  2. Lõika paprika viiludeks.
  3. Aeg serveerida – säti lihapallid taldrikule ritta ning laota kummalegi küljele parikaribasid; meisterda nelgiteradest lihapalliloomale nägu; lisa igale lihapallile törts ketšupit. Taldriku servadesse võid asetada salatirohelist ja muid viilutatud juurvilju, mida on mõnus dipikastmesse torgata. Meie valisime sajajalgse seltsilisteks kirsstomatid, et taldrik rõõmsavärvilisem saaks.
  4. Serveeri dipikastmega.
Märkmed:
  1. Usinamad võivad lihapallid meisterdada ka ise. Retsepti leiad siit: http://retseptisahtel.ee/rootsiparased-lihapallid/#more-493
  2. PS. Kutsu ka lapsed lihapalle veeretama – oma näputöö maitseb ikka paremini! 🙂

 

tagasi-nupp