Lihapalli-sajajalgne
Kokku kuluv aeg:
Koostisained:
- Pakk lihapalle
- Paprikat
- Salatirohelist
- Kirsstomateid
- Nelgiterasid
- Ketšupit
- Serveerimiseks dipikastet
Valmistamisõpetus:
- Küpseta lihapalle ahjus/pannil 10-15 minutit, kuni lihapallid on pealt kergelt krõbedad.
- Lõika paprika viiludeks.
- Aeg serveerida – säti lihapallid taldrikule ritta ning laota kummalegi küljele parikaribasid; meisterda nelgiteradest lihapalliloomale nägu; lisa igale lihapallile törts ketšupit. Taldriku servadesse võid asetada salatirohelist ja muid viilutatud juurvilju, mida on mõnus dipikastmesse torgata. Meie valisime sajajalgse seltsilisteks kirsstomatid, et taldrik rõõmsavärvilisem saaks.
- Serveeri dipikastmega.
Märkmed:
- Usinamad võivad lihapallid meisterdada ka ise. Retsepti leiad siit: http://retseptisahtel.ee/rootsiparased-lihapallid/#more-493
- PS. Kutsu ka lapsed lihapalle veeretama – oma näputöö maitseb ikka paremini! 🙂