AMPSIKU VIINERID

gluteenivaba-150 laktoosivaba-150  sealihast-150

Tahad kiirelt midagi maitsvat? Proovi neid isuäratavaid viinereid! Ampsiku viinerid on eriti head, sest on laktoosi- ning gluteenivabad ja ei sisalda lihamassi. Viinereid võid süüa ka otse pakendist, kui kõht väga tühjaks läheb. Kui on rohkem aega, siis viska vinkud pannile või ahju.

Ampsiku pere lemmikuks hommiku-, õhtu- ja lõunasöögiks on kindlasti viinerid! Miks? Sest neid on nii mugav süüa ja nendest saab teha igasugu põnevaid vigureid. Kõige vahvamad on kaheksajala kujulised viinerid!

Neid maailma parimaid viinereid võib teha kahte moodi: aurutades või ahjus küpsetades. Mõlemal puhul tuleb enne toimingute algust viineritesse pikad lõhed lõigata, millest tekivad hiljem lustakad kaheksa jalga. Ole hästi ettevaatlik, et liiga pikki lõhesid kaheksajalale ei lõika, sest kui jätta liiga väike pea osa, paisuvad jalad ahjus nii palju, et viiner võib lõhki minna. Silmadeks võib panna väikesed nelgi tükid. Nüüd söö neid niisama või korralda üks suur allveemaailma pidu!


ampsiku-retseptinurk

VALMISTA AMPSIKU VIINERITEST VIINERISÜDAMED

Kõik tüdrukud armastavad viinerisüdameid! Nende tegemine on lihtne, aga vajab natukene kannatust, et ilusad südamekujud välja tuleksid. Varu omale mõned hambatikud, keskmise suurusega munad ja imemaitsvad viinerid. Lõika viinerisse pikk lõhe, keera otsad väljapoole nii, et kinnisest otsast saaks südame keskkoht ja lahtised otsad pane hambatikuga allapoole kinni. Ongi valmis! Keskele löö katki üks muna. Taldrikusse võid kõrvale panna oma lemmiktoitu, näiteks makarone, kartuliputru, juurvilju või riisi. Tavaliselt saavad viinerisüdamed aga enne otsa, kui need üldse taldrikule jõuavad.

originaal: Originaal: http://www.bigin.hu/kituzes/513785c9e735f7292d00000e

 


tagasi-nupp