AMPSIKU LIHAPALLID

linnulihast1

Kui nälg näpistab, pista lihapall põske! Kõik lihapallid on täpselt nii suured, et kaovad kiirelt juba ühe ampsuga.  Lihapalle saab süüa nii külmalt, praadida panni peal kui ka pista ahju. Maitse on alati sama hea. Mis kõige parem, Ampsiku lihapallide pakend on taassuletav – ava ja pane pakend kinni nii palju kui süda lustib.


ampsiku-retseptinurk

VALMISTA AMPSIKU LIHAPALLIDEST TOREDAD LIHAPALLIUSSID

Parimaks suupisteks on mahlased ja maitsvad lihapalliussid! Pulga otsa saab panna ka eelküpsetatud lihapalle, mistõttu saavad vahvad vingerdised ahjus eriti kiirelt valmis. Söö vahepalaks või paku sünnipäeval sõpradele!

originaal: http://cookiesandcups.com/meatball-sub-on-a-stick/?crlt.pid=camp.TY6Ntd5Fes2w#_a5y_p=1319042

 


tagasi-nupp